Preduzeće za autosaobraćajne usluge „Auto Odisej“ D.O.O. osnovano je 14.02.1999. godine sa sedištem u Loznici, a auto škola Odisej je počela sa radom 2000. godine. Nalazimo se u ulici Vojvode Putnika 44.

Jedini u našoj opštini imamo dozvolu za osposobljavanje kandidata svih kategorija (AM, A1, A2, A, B, C, CE i D).
Dobijate svu stručnu literaturu i nalog na sajtu Zajednica auto skoli, kako bi mogli i samostalo, paralelno sa održavanjem teorijske nastave, da se spremate iz Vaših domova ili putem interneta. Teorijska nastava je organizovana prema Vašim obavezama, u dva termina (prepodne i popodne). Kod nas možete doći i posle odslušane teorijske nastave kako biste na kompjuterima učili testove koji su Vam potrebni kako biste lakše položili teorijski deo vozačkog ispita.

Naši instruktori sa višegodišnjim iskustvom, stručno i uspešno su pomogli velikom broju kandidata da svladaju i polože vozački ispit. Uz njihove savete i pažnju, nećete dobiti samo znanje da položite vozački ispit, nego i „male tajne“ za dalje samostalno učestvovanje u saobraćaju. Imate mogućnost izbora vozila na kojem želite da vršite obuku, kao i termin vožnje.

Pored osnovne obuke, vršimo i usluge kondicione vožnje za one kojima je potrebno još malo sigurnosti pre nego što se upuste u samostalno učestvovanje u saobraćaju. Potrudićemo se da se za jako kratko vreme vratite u formu.